Проведе се менторска среща между програмния директор на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ - Моника Писанкънева и директора на Фондация „Смокиня“, Тихомир Георгиев. Срещата бе част от менторската програма на Инициативата, в която експерти от различни сфери на неправителствения сектор се срещат с участници от Инициативата и отговарят на техни въпроси, свързани с работата в областта на обществената дейност.

В поредица от публикации споделяме извадки от обратната връзка, която получаваме от участниците, дали предварително своето съгласие историите им да бъдат споделяни публично. Ето какво каза Тихомир след срещата си с Моника, накратко:

„През последните седмици и двамата бяхме потънали в работни задължения, но въпреки това, успяхме да отделим време, за да проведем една съвместна онлайн видео среща. Обсъдихме теми, свързани с организационното развитие, фондонабирането, работата със служители, стажанти и доброволци.

Изразих горещите проблемни точки в моята работа, а Моника ми даде идеи и насоки за потенциални възможности. Благодарение на срещата, приоретизирах своя фокус върху областите, които са важни за мен“.

Срещите са част от проект „Инициативата за изграждане на бъдещо поколение граждански лидери" на Фондация „Работилница за гражданки инициативи“ (ФРГИ). Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014–2021 г., финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия.